Hogyan lehet megakadályozni a vörös dudorokat, amikor borotválja a pubic területet

Borotvapuhanás akkor jelenhet meg, ha borotválkozott a közönséges területeden. Ezek akkor jelennek meg, ha a haj visszaszívódik a bőrébe, és irritálhatja a területet. Ha hajlamos a vörös dudorokra és az irritációra a kényes terület borotválkozása után, tegye meg a megelőzést az állapot elkerülésére. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, vegye fontolóra az alternatív szőrtelenítési módszereket, például a szőrtelenítő és a gyantázást.

Borotválkozás közben vagy után zuhanyozás vagy fürdés, így a bőre és a haját a gőz lágyítja.

Cserélje ki a borotvát. Mindig használjon új borotvát, ha borotválkozásra van szüksége. Ha a borotva homályos, irritálja a bőrt, és borotvapengéshez vezethet. Az elektromos borotvák jobb borotválkozást eredményezhetnek, és a közönséges területeken is használhatók.

Használjon aloe-alapú vagy más hidratáló borotválkozó gélt, ha a hajat egy borotvával távolítja el a közönséges területről. Az Aloe vera megnyugtatja a bőrt, és nem okozza az irritációt, ami általában akkor fordul elő, amikor szappannal borotválkozik. Lehet, hogy újra kell alkalmazni a borotválkozási gélt, miközben megszabadulsz a szőrödtől a közönséges területeden.

Távolítsa el a hajat lefelé mozgásban. Amikor a borotvát a bőr fölött legeltetik, ne kerüljön a haj növekedéséhez, hanem lefelé borítsa. Kerülje a bőr borítását borotválkozás közben.

Hidratálja a területet borotválkozás után. A bikini vonalat bőséges mennyiségű hidratáló krémet kell viselni, miután borotválkozott.