Hogyan erősítsük meg az erős illatú kézkrémet

Néhány kézápolók és arc krémek, amelyek kellemes illatúak a boltban, erősebbek a vártnál, amikor otthont adnak nekik. Csökkentheti az erős illatát hígítással más termékekkel, miközben megőrzi az eredeti termék előnyeit. Ha az illat nem az Ön kedvence, akkor is újratisztíthatja a folyadékot, nem pedig a hígítást és a pazarlást.

Adjunk szétterítetlen lotionot

Ha szereted az új illatszer általános illatát és érzését, de ez túlságosan túlterhező az ízlésedért, a legegyszerűbb megoldás az, hogy összekeveredik egy kevésbé áteresztő lotionban. Keverje össze az illatos és nem szagtalanított krémek egy részét egy mérőedényben vagy tálban. Add hozzá a nem illatos vagy illatos krémt, amíg eléred az illatoknak megfelelő illatanyagot. Van egy üres tartály, például az eredeti termékből, készen a kész keverék készítésére.

Fenntartja a Lotion előnyeit

Minden testápoló különféle előnyökkel jár, beleértve a hidratálást, a napvédelmet vagy a bőr nyugtatását. Ha nem keveredett termékben keveredik, ügyeljen arra, hogy az illatosított termékéhez hasonló képletet találjon, ugyanabból a márkából és termékcsaládból, ha lehetséges. Ne adjunk például egy sima, szelídítő hidratálót egy illatos napozószerkezethez, vagy hígítjuk a napvédő által biztosított fontos védelmet.

Tisztítsa meg a szaglásodat

Az illat hígításakor szaglásos fáradtság érhető el, vagy képtelenség az illat vagy az illat minőségének megfelelő értékelésére. Vessen egy pillantást arra, hogy elhagyja a szobát, vagy érezzen kávét, mint a profik, tisztítsa meg szaglópalettáját. Amikor visszatérsz a keveredésedhez, próbáld meg a lábát a kezeden, és keverd össze a saját illatoddal, mielőtt bármilyen változtatást vagy rágcsálást végeznél.

Helyezze be újra a testápolót

Ahelyett, hogy összekeverné a folyadékot, hogy enyhítse az erős illatát, fontolja meg újratermelését. A hidratáló krém a borotvakrém helyére használható, és leöblítendő, így könnyebb illatot kap, mint a teljes erõs lotion. Csak egy dagadarabot lehet simítani a haj fölé, hogy szelídítsék a statikus és a frizzát, vagy használják bőrápolási termékeként. Végül erős kenőzsírok nedvesítő hatását is megkaphatja anélkül, hogy szaga lenne munka kesztyűvel. A kezed maradni sima és hólyagmentes, miután befejezte a kertben végzett feladatokat és más munkát a ház körül.