Hogyan kell használni a slendertone rendszert abs a nők számára

A Slendertone EMS-t vagy elektronikus izomstimulációt használ, hogy elektromos áramokat küldjön a bőrön keresztül, hogy összehúzza a hasizmokat. Bár a Slendertone System for Abs segíthet az izmok összehúzódásában, módosítania kell étrendjét, és időt kell vennie a kardio testmozgásra, hogy javítsa az abszolút megjelenését. Várjon legalább hat héttel a hüvelyi szülés után, és három hónappal a C-szekció használatát megelőzően. Ha Ön IUD-je van, akkor használat előtt egy hónapot kell várnia. Forduljon orvosához, ha bármilyen kérdése merülne fel, amikor biztonságosan használhatja az eszközt.

Csomagolja be a Slendertone rendszert abszolút övre a derekánál. Az elektróda betéteknek a bőrükhöz kell fordulniuk. Helyezze a legnagyobb elektródatáblát a hasa gombjára. A kis betétek középpontját a csípő és a bordák közé kell helyezni a test mindkét oldalán.

Rögzítse az övet a test hátulján. Nyomja meg és tartsa lenyomva a “Be” gombot két másodpercig a szíj bekapcsolásához.

Állítsa be az intenzitást a vezérlőpult fel és le nyilakkal. Amikor úgy érzed, hogy az ab izmok összehúzódnak, álljon meg ezen az intenzitásszinten. Az izmok megkötése közben enyhe csiklandozás érzed magad. A gyártó az első munkamenethez minimum 15 intenzitást javasol. Az intenzitás szintjét bármikor növelheti a munkamenet során.

Várja meg, hogy a Slendertone rendszer abszolút véget érjen. A készülék 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Az optimális eredmény érdekében a gyártó javasolja, hogy a Slendertone System Abs 30 percen keresztül öt napon keresztül használják a Abs.