Hogyan lehet megszabadulni a sztriptíztól a férfiaknál

A húgyhólyagok, amelyeket az orvosi világban striaekként ismerünk, hosszú, vöröses vonalak, amelyek a bőrön jelennek meg. Ezek a jelek a bőr középső rétege, a dermis. Gyakori növekedésnek köszönhető, amikor a bőr normális kapacitása mellett húzódik. A férfiak esetében a súlyemelés következtében a sztringek gyakran előfordulnak, amikor az izmok túl gyorsan fel vannak töltve. A megszabadulni szándékozó módszerek ugyanazok, mint a nők esetében. A nyújtási jelekkel kapcsolatos probléma az, hogy nehéz teljesen megszüntetni őket. De vannak olyan módok, amelyekkel kevésbé észrevehetőek.

Módosítsa edzésprogramjait. Emelje fel a könnyebb súlyokat, és tegyen több ismétlést a gyakorlatokban, hogy elősegítse a sovány izomtömeget a méret helyett. Tartsa az étrendjét is. Az izmok és a zsírok összegyűjtése súlyosbíthatja a nyújtózkodást.

Beszéljen orvosával a tretinoin krém felvételéről. Alkalmazza ezt a kezelést olyan területek irányában, ahol van feszített szalag. Ez a formula segít újratelepíteni a kollagént és az elasztint – olyan anyagokat, amelyek rugalmassá teszik a bőrt. A Tretinion csak hat hétnél rövidebb sztriptíven dolgozik.

Vigye fel a bőrét excimer lézerrel, hogy elmosódjon a régebbi striák. Beszéljen orvosával az eljárásról. A melanin stimulálódik, amikor a lézersugár eléri a stretch jeleket. A vonalláncok bőrszíne megegyezik az érintetlen területek pigmentációjával.

A kollagént és az elasztint lézeres impulzusos lézeres kezeléssel stimulálja. Ezzel az eljárással a dermis átalakul, amikor a lézer eléri a bőrt, és a sztrippek elhalványodnak.

A mikrodermabrázió alá kerül. Ez egy olyan kezelés, ahol a szilícium-dioxid apró darabjai fújnak fel a bőrére, hogy eltávolítsák a helyi felületet. A bőrsejteket és a fragmenseket ezután elszívják. Ennek a kezelésnek a végeredménye, hogy a bőre rugalmasabbá válik, és elősegíti az új bőrsejt növekedést.