Hogyan zsírold el a májból

A májzsírok fogalmát először 1988-ban mutatta be Dr. Ann Louise Gittleman, aki 2002-ben kizárólag a zsírok kipirulásáról írt egy könyvet. A Bodybuildingforyou.com szerint az alapötlet az, hogy a máj a fő zsírégetés A testben lévő szerv és az egészség megőrzése létfontosságú a fogyás szempontjából. A zsíros flush táplálék három fázisból áll: a máj detoxifikálására, a testsúlycsökkenésre és a változások fenntartására.

A zsírégetés méregteleníti a májat

Naponta két hosszú életű koktélt, egyet reggel és egy estét. Ez a koktél egy evőkanál lenmagolaj keverékéből áll, 8 oz-os keverékkel. Cran-víz. A Cran-vizet úgy készítik el, hogy négy rész vizet keverünk össze egy részével, nem cukrozott áfonyaléllel. Úgy gondolják, hogy megtisztítják a rendszert és elősegítik az étrend más részeit.

Drink 8 oz. Forró vízzel, egy fél citromléjal keverték össze a reggeli előtt. Ez egy másik eszköz, melyet úgy gondolnak, hogy tisztítja a rendszert és méregteleníti a májat és a veséket Dr. Gittleman szerint.

A reggeli keverék mellett legalább 32 uncia cran-vizet itasson naponta. A Diet.com szerint ez egy rész cukrozatlan áfonyalé és négy rész víz hozzáadásával történik. A keverék vizelethajtó, és célja a vizeletürítés növelése a rendszer öblítésének gyorsításához.

Naponta kétszer vegyen be a GLA-kiegészítőket, összesen 360-400 mg-ot. A Diet.com szerint a GLA Gamma-linolénsavat jelent, amely az esti kankalinolajban található.

Egyél 8 oz. A sovány fehérje naponta és egy tojást naponta. Az étrendre vonatkozó elfogadható sovány fehérjék a hal, sovány marhahús, pulyka, csirke vagy tofu. A design a legtöbb diétás zsírokhoz tartozik a sovány fehérje vagy a magas fehérjetartalmú tojás.

Legalább két adag gyümölcsöt eszel naponta és legalább néhány adag zöldséget fogyasszon naponta. A Diet.com azt ajánlja, hogy a gyümölcsöket étkezés közben fogyasszák, ami más finom édességekhez is elfojtja a sóvárgásokat.

Vegyünk egy evőkanál lenmagolajat naponta kétszer. A Diet.com szerint a gyulladás kezelésére alkalmazzák a légzőszervi, a bélrendszer és a húgyutak területén.