Hogyan készítsünk bordákat egy edényben négy órán belül

A tartalék bordák főzni egy Crock-Pot-ban nedves hővel kínálnak olyan nyers húsokat, amelyeket egy villa segítségével vághat. A Crock-Pot bordák kevés előkészítési időt igényelnek, és nem melegítik fel a házat, mint a sütőben főzött bordák. A tartalék bordáknak kevés húsuk van a csont körül, ami megnehezíti a belső hőmérséklet ellenőrzését. A bordák biztonságos hőmérsékleten vannak, amikor a hús elhúzza a csontot, kb. 160 Celsius fokot.

Keverje össze a balzsamecettel, Worcestershire mártással, mustárral, barna cukorral, chili porral, sóval és borssal egy kis tálban. Helyezze félre a szószot.

A bordákat három borda szélekkel vágja éles késsel, hogy a sütési idő nagyobb legyen a hús felületén.

Öntsük az olívaolajat egy nagy serpenyőbe, és közepesen magasra melegítsük. Helyezze a bordaszekciókat a serpenyőbe, és hagyja a húst két percig. Húzza meg a bordákat fogókkal és barna a másik oldalon további két percig.

Vegye ki a bordákat a serpenyőből a fogókkal és tegyen egy réteget a Crock-Pot fenekébe. Ecsetelje a bordákat nagymértékben a mártással. Ismételje meg az egyes rétegeket, amíg az összes borda a potban van. Öntsük a fennmaradó mártást a bordák tetejére.

Fedjük le a Crock Pot-ot, és fordítsuk a “High” beállítást. Főzzük a bordákat négy órán át, vagy amíg a hús leesik a csontról.

Ellenőrizze a belsõ hõmérsékletet egy borda sûrû felületén, hogy ellenõrizze, hogy 160 fokos fahéna.

Távolítsa el a bordákat egy tálra. Készítsen további mártást, hogy szolgáljon a bordákkal.