Hogyan lehet megszabadulni a puha karoktól anélkül, hogy buff

A szuper karjaid gyakorlása, hogy megfékezze őket, nem működik. A kar flab csökkentése érdekében a teljes testzsír csökkentésére kell összpontosítania. Ezt úgy érheti el, hogy napi kalóriahiányt hoz létre a táplálkozás és a testmozgás révén. A gyakorlatnak tartalmaznia kell az ellenállóképességet az izomszövet stimulálására és az aerob gyakorlásra, hogy kalóriát égessenek. Ha helyesen történik, ez a kombináció csökkentheti a testzsír mennyiségét, és jól meghatározott, karcsú karokkal hagyhatja el, amelyek nem jelennek meg buffként.

Egyél kevesebb kalóriát, hogy hozzájáruljon a kalóriahiányhoz, így fogyásban. Egyél kisebb adagokat, és készítsen egészséges, alacsony kalóriatartalmú élelmiszereket. Például fagyasztott joghurtot fagylalt helyett fagyasztott joghurtot fogyaszthat, szóda helyett vizet inni, és tejfölös levesek helyett leveseket fogyaszthat. Célja a fokozatos súlycsökkenés hetente 1-2 font. Mivel 3500 kalória van 1 font zsírban, napi 500-1000 kalóriát kell létrehoznia, hogy a javasolt testsúlycsökkenést fogyasszon. Ez a fokozatos fogyás könnyebb megmaradni, és elegendő időt ad ahhoz, hogy megszokja az életmód változásait, amivel csökkentette súlyát.

Hangsúlyozza az egészséges étrendet, amely magában foglalja az összes alapvető étkezési csoportot. A fehérjéket olyan forrásokból, mint például sovány húsokból, halból, diófélékből és babból, zöldségekből, gyümölcsökből és teljes kiőrlésű gabonafélékből, például zabpehelyből és teljes kiőrlésű kenyérből kell fogyasztani, zsírmentes vagy alacsony zsírtartalmú tejet kell fogyasztani, a telítetlen zsírokat pedig korlátozni kell, Cukor, koleszterin és só.

Végezzen mérsékelt kardiovaszkuláris testmozgást a kalória mennyiségének csökkentéséhez. A Cardio nagy kalóriatartalmú égő, annál inkább, mint az edzés ereje. Csatlakozzon a kardióhoz, amely a felső és az alsó testet összekapcsolja, így optimalizálja a kalorikus égést. Például, vegyél egy cardio-kickboxing osztályt, gyengéden járj, vagy guggolj, miközben szétszeded a karodat oda-vissza, ugrálj meg, használj elliptikus gépet mozgó fogantyúkkal vagy teniszezd. 30 perc alatt egy 155 fontos ember 260 kalóriát égethet evangélizálással vagy teniszezéssel, 335 kalóriát pedálozhat egy elliptikus gépen és 372 kalóriát ugrókötélen.

Az erőkifejtés bevonása a hét két-három egymást követő napján. Az erõsítõ hangok serkentik az izomszövetet, ami növeli az anyagcserét, így több kalóriát éget el. A megnövekedett anyagcseréje nem lesz elegendő ahhoz, hogy a fogyáshoz szükséges kalóriamennyiséget elérje, de segíthet. A főbb izomcsoportok összetett és kombinált gyakorlatokkal, például próbaprésszel, dörzsöléssel, guggolással, vállprésszel, lépcsőfokok elülső emelkedéssel, lassú lehúzással és behajlított sorokkal dolgozhatnak. Tartalmazzon célzott gyakorlatokat az erõ-edzés rutinodban, hogy a karizmokat a zsír alá helyezze. Amikor a felesleges karzsír csökken, ezek a gyakorlatok biztosítják, hogy lesz valami izom definíció. Végezze el a háromszög nyomvonalakat, a lábszárcsákat és a tricepszkúpokat, amelyek az Amerikai Tanács gyakorlása szerint a legjobb gyakorlatok a tricepszeknél a felkarainál. Tegye bele a bicepke fürtöket és a kalapácsos fürtöket, hogy a felső karjait elkezdje dolgozni, így egyenletes izmos egyensúlyt teremt.

Használjon könnyű vagy nehéz ellenállást erőkifejtési gyakorlatok során, amelyek súlyokat igényelnek. Ez izomtónust ad, de nem fog megjelenni. Jessica Matthews szerint a súlyos testsúlyú és alacsony repedést igénylő, ACE-Certified Personal Trainer szerint az izmok 30 másodperc alatt fáradhatnak erősítő és tonizáló hatásúak – nem pedig tömegnövelő hatások, mint a könnyűsúlyok és nehéz ismétlések Hogy fáradjon az izmok 90 másodpercen belül. Kezdje el egy szettet, és ahogy az izmok erősebbek lesznek, lassan adjunk hozzá egy második és egy harmadik szettet.