Hogyan lehet megtartani a jobb lábát hajlított golf swing

A hét minden napján utazzon el a terepre, és megfigyelje a golfozóikat, hogy gyakoroljanak klubjaikat, hogy javítsák a játékukat. A játékos, aki bajban van, vagy a labdát szétvágja, a jobb lábának fellépése határozza meg. A küzdő golfozó jobb lába gyakran kiegyenesedik, és zárolja, és a jobb sarok emelkedik a földből a backswing során. Fordítsd meg ezt a rossz szokást lengő fúrókkal, amelyeket úgy terveztek, hogy megtartsák a jobb lábát.

Fogja el a labdát, attól függően, hogy a klubod melyik lendületed van. A rövidebb klubok megkövetelik, hogy közelebb hozd a lábadat, hosszabb klubok megkérdezik, hogy a lábad kisebb távolságra helyezkedik el.

Kissé térdre hajoljon, miközben hajlítsa a csípőjét. Tartsa egyenesen a gerincét és a hátát kb. 45 fokos szögben a talajhoz.

Helyezzen egyenlő mennyiségű súlyt mindkét lábra, összpontosítva súlyát a lábaik golyójára. Kezdjük felhívni a klubot a backswing lassan, figyelve a súlycsökkenést a csípőre. Ha a csípőid jobbra tolódnak, nem hajlítod a bal térdeidet, és nem forgolódsz a dereknál, amikor a klubodat visszahúzod. Ez a beavatkozás a jobb térdet kiegyenesíti és a sarok emelkedik.

Forduljon a derekáig, és hajlítsa a bal térdét, miközben lassan vonzza a klubot a backswing-be. Használd a felsőtestedet, nem csak a karodat, hogy visszahúzzd a klubodat. Képzelje el, hogy a csípője mozdulatlanná válik, és mindkét lábán tartsa a súlyát.

Mozgassa a súlyt a jobb lábadon a láb belsejébe. Ez a művelet megakadályozza, hogy a csípője eltolódjon, és megakadályozza a térd lezárását.

Helyezzen el egy golflabdát a jobb láb alatt, csak a lábujj külső részéhez a kis lábujjával. A labda segít emlékeztetni arra, hogy enyhén tartsa a súlyt a jobb láb belsejében.

Legyen egy partner álljon mögötte egy klubfejjel a jobb csípőjénél, körülbelül 2 cm-re a testedtől. Ahogy lassan rajzolod a klubodat a backswing-be, koncentrálj, nehogy a klubfejedelem felé tartsd.

Ismételje meg, lassan rajzolja a klubot a backswingben, miközben koncentrál, hogy a csípője mozdulatlanná váljon, a bal térde hajlításával, a derekán forgatva, és kissé áthelyezi a súlyát a jobb láb belső golyójára. Az ismétlés a legfontosabb a korrekció szokásainak javítása a jobb lábát a swing során