Hogyan kell borotválkozni a lábad a bébiolaj

A lábak borotválkozása gőzzel vagy krémmel irritálhatja az érzékeny bőrt. A bébiolaj jó alternatívája a hagyományos borotválkozási termékeknek, javasolja Joey Green szerző a “Supermarket Spa” -ben. Érzékeny bőrre hidratálja, és csökkenti a borotválkozással járó kiütések és kiütések kockázatát. A bébiolaj lehetővé teszi, hogy a borotvapengék könnyebben lehúzódjanak a bőr fölött, megakadályozva a bőr ápolását, a borotvaégetést és a vágást. Általánosságban minden bőrtípusnál finom, de hívjon orvost, ha irritáció jelentkezik.

A lábait meleg vízzel mossa le, és törölközéssel szárítsa meg őket. Ez megkönnyíti a hajat, ami lehetővé teszi, hogy a borotva könnyebben csússzon a bőr fölé.

Préselj hozzá kb 1 evőkanál bébiolajat a tenyeredbe, és simítsa a lábát. Győződjön meg róla, hogy a borotválkozás során vékony olajréteget dörzsöl.

Mossa meg a kezét szappannal, hogy megtisztítsa az olajat, hogy a borotva biztosan megfogható legyen. Vezesse a borotvát a lábai fölé, borotválkozás közben, ahogy normális esetben használná borotvakrém vagy gél használatát. Ha egy száraz tapaszt tapaszt, álljon meg és alkalmazzon több bébiolajat erre a területre.

Ismételje meg a folyamatot a másik oldalon.

Zuhanyozza azonnal, hogy eltávolítsa az olajos filmet a lábáról szappannal.

Alaposan kis mennyiségű bébiolajat vigyen fel a lábára, miután záporba zárta a nedvességet, és hagyja, hogy a lába puha és sima legyen.