Hogyan kell egy hagymát helyettesíteni

Shallots megkülönböztető ízű, amely legjobban a fokhagyma-hagymás hibrid, de ez a lámpa nem genetikai keveréke a kettő. A salátáknak hagymás jellegű ízük van, a fokhagymát közelítő, de édesebb és enyhébb ízű harapással. A szalámi könnyen szedik a vöröshagyma helyét aromásként, csaknem minden készítményben. Az eredmények kedvezőbb ízűek és – mivel a mogyoróhagyma finomabb textúrájú – kevésbé kiemelkedő darabokat tartalmaz a késztermékben, különösen vonzó a finom vagy finom ételekben.

Használjunk három mogyoróhagymát kis hagymánként vagy 1/3 csésze apróra vágott hagymánál. Öt-hat mogyoróhagyma helyettesíti a közepes vöröshagymát, miközben hét vagy nyolc emberre van szüksége ahhoz, hogy egy nagy hagymára álljon. A főzés, a sütésektől eltérően, nem igényel pontos méréseket, így ízlés szerint illeszkedhet az aromás mennyiségekhez.

Használjon egy kicsit ropogósabbat, mint egy hagymát egy külön ízt. Édes ízének köszönhetően a mogyoróhagyma által hozzáadott íz sokkal finomabb, mint az azonos mennyiségű hagymával hozzáadott íz.

Tartsa vissza a legtöbb vagy az összes fokhagymát egy receptben, amikor a hagymát cseresznyével helyettesítik. A csalán hasonló harapást kínál, ezért a fokhagyma és a fokhagyma együttesen könnyen kialakíthatja a fokhagymát.