Hogyan kell egyenesíteni a hajad, ha göndör nincsenes hajlító

A göndör haj kiegyenesítése káros, fűtött hegesztőket igényel – vagy úgy gondoltad. Vannak más módok is, hogy kiegyenesítsék a zárakat anélkül, hogy lapos vasat, így a hajad egy ideig szünetet tarthat a hőnek. Az alternatív technikák segítenek kikezdeni a hajszálakat a hajból, és hasonló simaságot biztosítanak a hajlítóhoz képest, de még mindig szükséged van arra, hogy lapos vasat tartson a rossz hajadatoknál.

Készüljön az egyenességre

Tisztítsa meg haját egyenesítő samponnal. Ezek a munkák előkészítése a szálak a simaság utáni zuhany. Ha a frizzódást okozó páratartalmat próbálja harcolni, keressen olyan samponokat, amelyek cetil vagy sztearil-alkoholt tartalmaznak.

Get Smooth eredmények

Válassza ki a megfelelő kondicionálót. A karcsú haj finomabbá tételéhez válassza ki az egyenletes sampon megfelelő kondicionálóját, ha a hajszál sérült, szükség lehet javító kondicionálóra. A vitaminok és a fehérjében gazdag változatok gátat képeznek a további károsodásoknak, ugyanakkor száraz, törékeny kendők javítását is. Az “Oprah” magazin egy-két hétig ajánlja javítóberendezések használatát.

Törölje le a haját mikroszálas törülközővel. Ha úgy dönt, hogy fúvószárítót használ, még mindig meg kell győződnie arról, hogy a hajad nedves és nedves a folyamat megkezdése előtt. A mikroszálas törölközők nem szalagolják és nem ronthatják el a hajhéjat, mint a hagyományos pamut törölközőt.

Távolítsa el a haját egy széles fogú fésűvel. Ez a fajta fésű felkészíti a haját a stílusra anélkül, hogy károsítaná a szálakat az út mentén.

Alkalmazzon egyenesítő krémet vagy gélt, csak egy centiméternyi mennyiséget használva. Dörzsölje a terméket a kezei között, és ujjhegyével dörzsölje, kezdve a fejbőrtől, és dolgozzon lefelé a többi hajon. A kiegyenlítő krémek általában kevésbé tartanak, de nedvességet mutatnak, mint a gélparadicsomuk.

A haját egy nagy széles fogú fésűvel eloszthatja a haján keresztül.

Fújja szét a hajad. Ez ugyanolyan hatást eredményezhet, mint egy lapos vas, de kisebb károkkal. Használjon lapátos kefét vagy kerek sörtéjű kefét, húzza a hajszálakat egyenes mozgás közben, miközben szárítást végez. Ügyeljen arra, hogy a szárító legalább 1875 watt legyen.