Hogyan kell grill grilleket elektromos grillen

A bordák lassú, hosszú főzést igényelnek, hogy ízletesek és finomabbak legyenek. Az elektromos grillen való grillezés nem csak hatékony módja ennek, hanem füstös ízeket is ad a húsnak, és lehetővé teszi a bordák számára, hogy barna héjakat alakítsanak ki, nem túlzsúfoltok vagy szeszélyesek. Mindaddig, amíg néhány egyszerű lépést követesz, testreszabhatja az ízét és a bordázatát, hogy megfeleljen a személyes preferenciáinak.

Melegítse fel elektromos grillét közepes hőségre. Mivel előmelegít, vágja el a zsírokat a bordákból, és készítsen minden fűszert vagy mártást a tűzhelyen.

Adjon hozzá fűszereket, például friss fűszernövényeket vagy sót és borsot, és helyezze a bordákat egy pörkölőüstbe vagy fóliába. Helyezze a bordákat vagy a serpenyőt a grillállványra.

Zárja le a grillet, és főzzön akár két óráig, vagy amíg a bordák gyengék. Szükség szerint kapcsolja be. Távolítsa el a fóliát, ha szükséges, és az utolsó 10 perc zsemlítési időnként alkalmanként mártott a bordákat.

Helyezzen be hús-hőmérőt a hús legvastagabb részébe, óvatosan, hogy ne érjen a csontba. A bordák készen állnak, ha a belső hőmérséklet legalább 160 fokban olvad.

A fennmaradó mártással megkenjük az összes bordát, és azonnal szolgáljuk fel.