Hogyan kell kidobni a fájó izmokat

Az izmok általában a kemény munka eredménye. Függetlenül attól, hogy erőt gyakorolsz, sportolsz vagy sportolsz, az izmaid megbántódnak, ha túl van a munka során. Az izomfájdalom általában néhány nap múlva eltűnik, de felgyorsíthatja a folyamatot, és megkönnyebbülhet egy habszivacs görgő használatával.

Fit méretű

A habhengerek henger alakú, sűrű habból állnak, amelyek hosszúsága 1-4 láb, átmérője pedig 4-6 hüvelyk. Néhány henger félhengeres, és egyik oldalán lapos a kezdőknek. A sűrű, szilárd, teljes görgő a legjobb az izomzat kiáramlására, de lágyabb hengerrel kezdheti, ha túl nagy a nyomás. Válasszon ki egy teljes görgőt az egyszerű használat érdekében a rugalmassági gyakorlatok végrehajtása során.

Melegítsd fel

A habhengerek az izomszálak szűkületét enyhítik. Mivel a hengerhenger használata hasonló a nyújtáshoz, ami enyhíti a feszességet, felmelegszik, mielőtt elvégezné a görgős gyakorlatokat. A meleg izmok könnyebben nyúlnak ki, mint a hideg izmok, és a mozgás során a mozgás során nagyobb mozgásterület fog nagyobb lesz. Használjon görgőt csúszásmentes felületen, például szőnyegpadlóval vagy helyezze a tapadós jóga matracot a görgő és a fa vagy cserép padló között.

Belépés a pozícióba

A görgő instabil felület. A hengerek be- és kikapcsolása megvédi a sérülést. Ha egy függőleges görgővel felfelé fekszik, üljön a görgő egyik végére, térdre hajlítva és lábfejűek a padlón. Lassan feküdjön vissza, miközben a gerincét pihenteti a görgő mentén, amíg a fejed nem érintkezik a habjal. Ha vízszintes hengerrel felfelé fekszik, üljön a görgő közepén térddel és lába lapos a padlón. Séta a lábad távol tőle, ahogy tolja a hab fel a hátadat, amíg elérte a kívánt pozíciót. Amikor lehull a hengerről, lassan tekerje az egyik oldalra, amíg a kezed, térd és a hab felett van.

Stretch It Out

Roll a görgőt az izomzat hasa fölött. Alkalmazzon elég nyomást, hogy érezze a görgőt az izmokban, de nem annyira a nyomás, hogy fájdalmat érez. Kerülje az ízületek gördülését, tartsa a görgőt az izomszöveten. Kezdje a hengerrel a testhez közel, majd a végtagok felé tekerje. Például, amikor megnyújtja a combcsontjait, üljön a görgővel a combja alatt, és legközelebb a gyomrához. Ezután térdre tekerjetek, hogy felszabadítsák a fájdalmas hamstringet. Mindegyik fájdalmas izomot 30-60 másodpercig húzzuk, és normálisan lélegezzünk, ahogy nyúlik. A habhullámot napi rendszerességgel használhatja, hogy csökkentse az izomzat kellemetlenségét.