Hogyan kell programozni egy futópadot

A futópad elején található számítógépes kijelző nem kell zavaró. Hasznos lehet, így a futópadot a saját igényeihez igazíthatja. Az edzésed nem ugyanaz, mint a mellette lévő személy vagy az a személy, aki a taposómalom előtt volt. Fontos, hogy programozza a futópadot minden egyes lépésnél, így az edzésre összpontosíthat, és hagyja a számítógépet a többiek számára. Ha beprogramozott az Ön információival, a kijelző körülbelül hozzávetőleges számú elfogyasztott kalóriát, a megtett távolságot és a teljes edzésidőt jelez.

Az egyik lábával álljon a platformokon a mozgó öv mellett. A be / ki gomb megnyomásával kapcsolja be a futópadot, vagy csatlakoztassa a biztonsági kulcsot.

Válasszon ki egy előre meghatározott programot, például intervallumokat, dombokat, véletlenszerű, súlycsökkenést vagy kézi beállítást, melyben beállítja a sebességet és a lejtést.

Adja meg testsúlyát a fel / le nyilakkal, amíg meg nem találja a súlyát. Adja meg az életkorát a fel / le nyilak megnyomásával.

Adja meg a teljes edzésidőt, általában 60 percig, a fel / le nyilak megnyomásával.

Válassza ki a maximális lejtést a fel / le nyilakkal, ha előre meghatározott programot választ. Például válasszon egy 8-os lejtést a maximális dombok közül.

Válassza ki az előre meghatározott programok maximális sebességét a fel / le nyilak megnyomásával. Például válasszon egy 5 mph sebességet, így a leggyorsabb sebesség lassú ütéshez vezethet.

Nyomja meg a Start gombot a program vagy a kézzel beállított edzés megkezdéséhez.