Hogyan lehet egy afro egyenes hajat egy forró fésűvel

Mióta Sarah Breedlove volt az első női önfejlődő milliomos, a nők a hajuk durvaságával küszködtek. Egy ismeretlen francia kozmetikai eszköz felfedezése volt, amely új szépséghullámot indított az amerikai nők számára, akik finomabb frizurát kívánták. Miután több mint 100 évnyi ingadozó népszerűségen ment keresztül, a forró fésű ismét olyan nők előnyben részesített egyenesítő technikájaként, akik még mindig a “természetes” lelkesedés örömeit szeretnék.

Menj a Kinky Curly-tól a Sima és a Fényesig

Mossa le és állítsa be a hajat. A tiszta fej alapvető fontosságú ahhoz, hogy a haj nyomódjon. A forró fésű stresszes mennyiségű hőforrást biztosít, ami természetesen gyengíti a bundákat. A szigorú hőmennyiség alkalmazása előtt elengedhetetlen az összes külső feltöltés eltávolítása. Ha a szennyeződés, a korpásodás és a felhalmozódás a ráncokba nyomódik, akkor helyrehozhatatlan törést okozhat. Egy erősítő kondicionáló erősíti a csíkok a forró fésűre.

Fújja szét a hajat egy jumbo vagy rake fésűvel. Ez a technika előkészíti a hajat a forró fésűre. Megakadályozza a fejbőr kemény húzását, és előmelegíti a ráncokat a sokk és a törés megelőzése érdekében.

Felteszi a fejbőrt egy nem vazelin alapú hidratálóval. A népszerű hit ellenére a vazelin vazelin zsír nem hidratálja a hajat. A fejbőrre ül, amely gátolja a levegőt és a nedvességet, hogy áthatoljon a pórusokon. Fontos, hogy hidratálja a fejbőrt, hogy megakadályozza a hosszú távú viszketést.

A hajat négy részre kell tenni a jumbo fésűvel. Használja a nyakkendőt a szőrzethez. Ahogy a haj egy szakaszon lenyomja a hajat, a haj többi része nem zavarja meg, vagy összekuszálódik.

Helyezze a forró fésűt a vas kályhába körülbelül hét percig. A forró fésűnek ne legyen több mint tíz percig a tűzhelyen. A megerőltető hőmennyiség azonnali égési sérülést okozhat.

A haj hátsó részén balra vagy jobbra, egy patkány farok fésűvel egy kis szálat (kb. Ujj hosszát és szélességét), és ujjhegyét töltsön be préselőolajjal a fejbőrre. A sajtolóolaj a fejbőrnél nagyobb, mint a fej. Ez a szigorú hő elleni védekezést szolgálja.

Távolítsa el a forró fésűt a vas kályhából és tegyen egy nedves arc törölközőt körülbelül három másodpercig, hogy lehűljön. Használja a forró fésűt, hogy megnyomja a haj apró szeletelt részét. Kezdje a fejbőrétől körülbelül három centiméterre és fésülje át a hajat. Ismételje meg az öt-hét lépéseket, amíg a haj teljes fejét meg nem nyomja.