Hogyan nyúljon szalagok és inak

A szalagok és az inak húzása jó ötlet az átfogó rugalmasság növelésére. Azonban, mivel az ínszalagok és az inak felelősek a csontok együttes elhelyezéséért, a túl sok nyújtás rossz dolog. Húzza, a törzsek és a könnyek nagyon hosszú ideig gyógyulnak, ezért tartsa szem előtt, amikor először próbálkozik. Ne nyomja túlságosan keményen, és lassú és könnyen megakadályozza a sérülést.

Üljön a padlón, és térddel hajoljon kifelé úgy, hogy lábai talpába ​​érjenek. Hajolj előre, és tartsd a lábadra. Hajlítsa a derekát, ne a hátadat. Tartsa három másodpercig.

Állj fel és keresztezd a bal lábad jobbra. Hajlítsa meg, egyenesen tartsa hátat. Tartson néhány másodpercig állva. Kapcsolja be a lábát és ismételje meg.

Álljon és húzza ki mindkét karját az oldalára. A karjaidat az óramutató járásával egyező irányban legalább 15 másodpercig körbe kell fordítani az irányváltás előtt. Érezze, hogy ez nyújtja a szalagokat a vállán és a mellkasán.

Hajlítsa be a jobb karját, hogy a könyök előre mutasson, és a kezed a vállán. Fogja meg a bal kezét, és megragadja a jobb könyökét, és tolja az arc felé. Tartsa a fejéhez igazodva néhány másodpercig, mielőtt visszatérne a kiindulási helyzetbe. Ismételje meg a másik karját.

Álljon meg a kezével a falhoz szorítva, majd helyezze vissza a jobb lábát, és helyezze a súlyát a lábad golyójára. Hajlítsa be a bal térdét, ahogy kiegyenesíti a jobb lábát, és próbálja meg a sarkát érinteni a talajt. Érezze magát a borjúban és az Achilles-ínben. Tartsa néhány másodpercig, mielőtt a lábakat átváltja.