Hogyan lehet megszabadulni a belső combokon lévő sztrippel

A belső combokon a húgyhólyagok olyan terhes nőknél fordulnak elő, akik terhességük harmadik harmadában vannak, és olyan emberek, akik nagy sebességgel veszítettek el gyors ütemben. Az egyik leggyakoribb hely, ahol a formák az ön belső combjain helyezkednek el. A Mayo Klinika szerint a sztrippek nagyon nehezen megszabadulnak, mert a bőrsejtek alapjául szolgálnak. A még mindig rózsaszín vagy piros színű nyújtható jelek a legegyszerűbbek, hogy megszabaduljanak, azonban vannak olyan dolgok, amiket megtehetsz, hogy mindenféle sztreccsort elhalványulj a belső combodon. A legfontosabb, hogy megszabaduljon ezek közül a sztrippek, hogy a vitaminok, a testmozgás és hidratálja a szervezetet.

Hidratálja a testedet. A Mayo Klinika szerint minden nap legalább 64 uncia vizet kell inni ahhoz, hogy a tested hidratálódjon. Ez azért fontos, hogy megszabaduljon a belső combjaitól, mert a hidratált bőr puha és “hidratált” bőr, amely a bőre gyökerét táplálja, ahol a húzódó szalagok alakulnak ki. A Cleveland Klinika azt mondja, amikor hidratálja a bőrsejtjeit, megakadályozhatja, hogy a sztreccserek megformálódjanak és elhalványuljanak, amelyek már a belső combjain vannak.

Dörzsölje az E-vitamin gélt a combjain lévő tapaszokba. Az E-vitamin segít megszabadulni a combjain lévő sztrippel, növelve a bőrsejtek sebességét. Minél gyorsabban fejlődnek a sejtek, annál gyorsabban megszabadulhat a stretch marktól. Az új bőrsejtek megjavítják a károsodott szövetet annak a gyökérnek a gyökerében, ahol a húzódó szalagok alakulnak ki. Végy egy üveg E-vitamin gél sapkát és piszkálja a lyukakat. Nyomja ki a folyadékot addig, amíg elegendő mennyiségű folyadékot nem kap, annyira, hogy dörzsölje a belső combján lévő összes tapadást. Hagyja, hogy a folyadék elpárologjon a bőrébe. A “Természetes gyógymódra vonatkozó recept” szerzője, James Balch szerint az E-vitamint naponta kétszer kell terjeszteni.

Gyakorolj meg, hogy megszabaduljon a belső combjain lévő sztrippel. Amikor mozogsz a testeddel, vért pumpálsz és átmegyek a test összes vénáján. A gyakorlat a szivattyúzza a vért a bőrsejtek gyökerén keresztül, segítve megóvni a sztriptíz által okozott károkat. A javuló vérkeringés segít megszabadulni a stretch markák súlyosságától. A Mayo Klinika azt mondja, hogy legalább hetente két és fél órát kell gyakorolnod erőteljes tempóban.

Lásd orvosa erősebb gyógyszeres kezelésért. A Mayo Klinika szerint a gyógyszerek megszabadulhatnak a közelmúltban felmerülő sztriptíztól, amelyek piros vagy rózsaszínűek. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a tretinoin krémek, mint a Retin-A és a Renova, hatékonyak a bőr kollagén újjáépítésében, segítve a nyújtási jeleket jobban hasonlít a normál bőréhez. A Mayo Clinic azt is mondja, hogy az excimer lézer és a mikrodermabráziós kezelések segítenek csökkenteni a régebbi striák megjelenését.