Hogyan kell a kardio edzést otthon nélkül felszerelni

Pénzt takarít meg a saját otthona magánéletében, miközben még mindig gyorsan és hatékonyan csökkenti a súlyát. Néhány a legjobb kardio edzés azok, akik kapják a pulzusszámot és a test izzadását. Mégis, ezek közül a kardio edzések közül sok szabad, és lehet bent vagy ki. A kardio edzések zsírt és kalóriát égetnek. Ugyancsak növelik a sovány izomtömeg fejlődését, ami nagyszerű a hosszú távú fogyás kezeléséhez.

Március a helyén tartja a térdet magasra, körülbelül 5-10 percet. Ez nehezebb, mint gondolná. Próbálja megtartani a térdét a derék szint felé, hogy a combokat, a csípőt, a feneket és a hasizmokat működtesse. Tegyél fel néhány kedvenc zenédet, és tedd menet közben három-négy alkalommal egy nap alatt egy egész kalória égetés.

Végezzen intenzív gimnasztikai rutinokat 20 – 30 percig naponta egyszer vagy kétszer. A jó gimnasztikai rutin tartalmazhat ugráló merevítőket, térdgörbéket, derékfordulatokat, szélmalmokat, ülőket, felugrást, rángatásokat, valamint menetelést vagy futást. Próbálj ki mindegyikből legalább 20-at, a lehető leggyorsabban mozogsz, miközben a minőségre és a formára összpontosít.

Felteszi, hogy sífutó lesz (síléc vagy pólus nélkül). Állj lábaddal egy kicsit több mint a váll szélessége, egy láb körülbelül 2 méter a másik előtt. Egy kis ugrással állítsa be a lábak helyzetét. Ha a bal láb elöl van, akkor a jobb karnak elöl kell lennie, úgy, hogy egy sílécet tart. Aztán, amikor a jobb láb elöl van, a bal karot ki kell terjeszteni. Próbálja meg ezt egy percig elindítani, fokozatosan növelve az időt, amikor erősebb lesz.

Ugrás egy képzeletbeli ugrókötélre. Tartsa a kezét az oldalára, és úgy tesz, mintha egy ugrókötélre támaszkodna. Most ugorj, ugorj vagy ugorj meg, ahogy forgatja a csuklóját, és úgy tesz, mintha lenyomná az ugrókötétet. Próbálj meg 50 ugrást a sebesség elindításához, növeléséhez vagy lassításához, hogy megfeleljen az aktuális fizikai szintnek. Add hozzá több időt, vagy ugrik a gyakorlatra, ahogy erősödik.