Hogyan kell befedni szoknya steak

A szoknya steak a tehén rekeszlemezéből levágott marhahús. A vágás jellemző jellemzői közé tartozik az erős marhahús és a szemcsés textúra. A szoknya steakek vágása általában hosszú és vékony. Ha szoknya steak steak, válasszon egy vágott marhahús, amely körülbelül 3/4-inch vastag. Főzzük a szoknyát a serpenyőben csak addig, amíg el nem éri a médiumot, mivel a jól elkészített szoknya steak kemény és rágós textúrája van.

Vágja fel a szoknya steakét, úgy, hogy jól illeszkedjen a serpenyőbe, és vágja le a felesleges zsírt egy éles késsel.

Keverjük össze a fűszeres mustárt és a citromlevet egy kis tálba.

Helyezzük a steakeket egy sekély edénybe, és öntsük a mustár-citrom pácot a hús fölé. Fedje le az edényt műanyag burkolattal és tegye a hűtőszekrénybe.

Vegye ki a steakeket a pácból 1-2 óra múlva. Távolíts el minden felesleges marinátot.

Melegen öntöttvas teáskanna közepére a tűzhelyen, és könnyedén fedje fel a serpenyőben a canola olaj.

Állítsa be a szoknya steakét az előmelegített serpenyőbe. Használjon egy kanállal a főzőedényeket többször főzéssel a főzőedényben, hogy segítsen a húsnak megőrizni nedvességét.

Süsse meg a steak mindkét oldalán kb 3 perc közepes-ritka doneness. Főzzük 4 percig mindkét oldalán, ha azt szeretnénk, hogy közepes hajlamú legyen. Közepes ritkák esetén a hús hőmérővel kapott belső hőmérséklet 130 és 135 fok között van. A közepes steak belső hőmérséklete 140-145.

Távolítsa el a szoknya steak a hő, és tegye a tálaló étel. Hagyja a hús pihenését legalább 5-10 percig a tálalás előtt