Hogyan kell enni egy kócsagot

Az Scones több, mint egy újabb keksz – egy ízletes angol tea hagyomány része, amely magában foglalja az etikett szabályait az étkezés során. Hasonló a déli stílusú kekszekhez, az áskák kicsit édesebbek és vajasabbak. A hagyományos hagyományok egyszerűek, de a modern változatok gyakran tartalmazzák a szárított gyümölcsöt vagy a dióféléket. Műszakilag esztétikus ételeket is tehetsz, de ha egy hivatalos angol stílusú teát tervezel, akkor néhány egyszerű etikettre vonatkozó iránymutatásra van szükséged. A szabályok kissé eltérnek, de általában azt is magukban foglalják, hogyan kell felosztani az alátétet, eloszlatni a lekvárt és a tejszínt, és az udvarias módját, hogy belecsússzanak az alvadékba.

Szeleteljétek át a vízszintesen az oszlopot, hogy eloszoljam, és mindkét fél felét tegyem a tányérra. Helyezze a kést óvatosan a tányér mindkét oldalára, befelé nézve.

Csésze egy csésze krém és lekvár minden a széleit a tányér, hozzá csak annyit felében a fésű.

Csak annyi lekvárt és krémet tegyen fel az aljzatra, csak egy kis harapásra. Ettől a részig ettek, és tegye le a maradékot, amíg befejezed a harapást.

Ismételje meg a lekvár és a tejszín elterjedését, majd vegyen egy harapást. Mindegyik harapás után kortyolgasson a teával. Várjon több dzsét és krémet a tányérra a másik felére, amíg befejezte az első felét.