Hogyan kell lefogyasztani a kardio siklást

A Cardio Glide egy otthoni aerobic edzőgép, amelyet a Weslo készített. Olyan ortodox mozdulattal rendelkezik, amely nem látható a legtöbb otthoni edzőgépen, amely a felső és az alsó testet működteti, miközben egy cardiovascularis edzést biztosít. A Cardio Glide egyaránt kínál push és pull módot kínál változatosság és teljes körű edzés. Forduljon orvosához, ha edzésprogramot indít a Cardio Glide gépen.

Üljön a gép ülésén és állítsa a lábát a pedálokra és a rudak kezére.

Húzza a fogantyút a testéhez, vagy tolja el őket attól függően, hogy melyik módot állította be. Lazítsa meg egyszerre a lábaidat. Térjen vissza a kiindulási helyzetbe, és folytassa a mozgást gyors ütemben, hogy növelje a pulzusszámát.

Végezze el az aerob testmozgást a Cardio Glide-on 30 percig a legtöbb napig az eredmények megtekintéséhez. Munka, így a pulzusszám a maximálisan 50 és 85 százalék között van. Mutassa be a maximális pulzusszámát azáltal, hogy 220 éves kortól levonja életkorát.

Növelje a Cardio Glide ellenállását, hogy intenzívebb edzést nyújtson, és növelje súlycsökkentő erőfeszítéseit. Forgassa el az ellenálláshengeren található ellenállást szabályozó gallért a gép keretén, ezzel növelve vagy csökkentve az ellenállást.

Módosítsa étrendjét, hogy kísérje a Cardio Glide rendszeres edzését. Egyél több friss terméket, teljes gabonát és sovány fehérjét. Távolítsd el a rozsdás ételeket és a gyorsételeket.