Hogyan kell szedni a syntha-6-ot

A Syntha-6 egy étrendi fehérje mennyiségének növelésére szolgáló kiegészítő. Ezt a BSN fejlesztette ki, és arra tervezték, hogy segítsen az egyéneknek a sovány izom fejlesztésében és az edzés után. A kiegészítőkben található összetevők közé tartozik a tejsavóprotein, a tejfehérje, a napraforgó, a szója és a búza. A férfiak és a nők másképp veszi a Syntha-6-ot. Ne feledje, hogy a Syntha-6 gyártója által feltüntetett hatások egyikét sem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerészeti Hivatal.

Vásároljon Synth-6 koncentrátum formájában egy táplálék-termék szállítótól. Az olyan üzletek, mint a GNC eladják a Syntha-6-ot, vagy vásárolhatják a terméket online a kiskereskedők, mint a Drugstore.com. Az ízválaszték közé tartozik a csokoládé, a banán, a csokoládé mogyoróvaj, a sütemények és a krém, valamint a csokoládé menta.

Vegye ki a Syntha-6-at edzés után. Ezzel segít meggyógyulni az edzésből. A Syntha-6 helyettesítheti a szokásos edzés utáni étkezést. Próbálja meg inni a rázást legfeljebb egy órával a készítés befejezése után.

Add hozzá a Syntha-6 por kancsóját 4-5 oz-ig. vízből. A vizet bármilyen típusú ital, például tej és gyümölcslé helyettesítheti. Keverjük össze egy kanállal, vagy helyezzük a hozzávalókat egy keverőbe, amíg teljesen fel nem oldódik. A gyártó javasolja a tejnek a fehérjefelvétel növelését és a rázás konzisztenciáját. Ha Ön egy ember, aki a Syntha-6-ot szedte, helyettesítse a Syntha-6 két palackot adagonként, és adja hozzá 8-10 oz-t. Bármely folyadékból.

A Syntha-6 napi két-négy adagjait fogyaszd. A férfiak továbbra is két adagolót használnak minden egyes szolgálatra, míg a nők csak egyet használnak. A nők 22 g fehérjét fogyasztanak adagonként, míg a férfiaknak 44 g fehérje lesz.