Hogyan lehet emelni a diasztolés nyomást

A vérnyomás alsó számát a diasztolés számnak nevezik, és ez az a nyomás mérése az artériákban, amikor a szívizom lassul a összehúzódás után. Alacsony diasztolés nyomás gyakran hipotenziónak nevezik. Az egészséges személy hypotensio általában nem igényel kezelést a Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint. Számos olyan életmódbeli kiigazítás van, amely segíthet a diasztolés nyomás vagy a hypotensio kialakulásában.

Csökkentse az enyhe dehidrációt, amely a hipotenzió gyakori oka, amely általában nincs tünete. Igyál sok folyadékot, lehetőleg italokat elektrolitokkal, miközben kivonja az alkoholt. A Mayo Klinika szerint az alkohol dehidratálódik és csökkentheti a vérnyomást, még akkor is, ha mérsékelten fogyasztják. A víz visszaszorítja a kiszáradást és növeli a vér mennyiségét. Mérje újra a vérnyomását, hogy megnézze a diasztolés számot.

Forduljon orvosához a bradycardia megszüntetéséhez, olyan állapotban, ahol a diasztolés nyomás alacsonyabb lesz, mint egy adott gyógyszer vagy gyógyszer-kombináció mellékhatásaként. A bradycardiát általában gyógyszeres kezeléssel kezelik, amelyet orvosnak kell végeznie.

1 lb. Epsom sót oldunk fürdőben. Vásárolhatsz Epsom sót bármely gyógyszertárban. Üljön a fürdőbe 10-20 percig, közvetlenül lefekvés előtt. Ez egy népszerű otthoni gyógyszer a hypotensio számára.

Egyél több sót. Ez azt jelenti, hogy több sós ételeket ad hozzá a diéta. Valamint ivás egy csésze vizet 1/2 ts. Hozzáadott sót. Ha orvosa javasolja a nátrium bevitelének növelését, de nem érdekli a sós ételek, a Mayo Klinika azt mondja, hogy fontolgatja a szójaszósz, amely 1 200mg nátriumot evőkanálonként. Másik alternatíva az, hogy olyan száraz leveskeveréket adjon hozzá, amelyek nagy mennyiségű nátriumot tartalmaznak a salátaöntetekhez vagy az étkezési merülésekhez.

Készítsünk egy keveréket az Indian spikenard gyógynövény segítségével. Meredek 15-20 g indiai spikenard forrásban lévő vízben. Adjon hozzá egy csipet kámforból és fahéjból, és naponta háromszor egy pohárral inni, hogy növelje a diasztolés nyomást.