Hogyan lehet enyhíteni a bőrpír és peeling a pattanások hegek

Az akne léziónak a bőr rétegeihez való károsodásának mértéke meghatározza, hogy kialakul-e heg. Ha károsítja az alsó rétegeket, a dermist, akkor valószínű, hogy a pattanások hegesedése megjelenik. Bár a pattanások hegesedése különböző formákat ölthet, amint azt az amerikai krónikák is jelzik, a bőrpír és a hámlás szinte mindig jelen van. A természetes gyógymódok segítenek csökkenteni a bőr károsodásának megjelenését és kiegészítik a szervezet természetes gyógyulási folyamatait.

Kezelje a pattanások hegesedését a citromlé. Dörzsölt egy gézpárnát a gyümölcslében, alkalmazza a bőrre, és hagyja 10 percig az öblítés előtt. A citromlé természetes fehérítőt jelent, amely segíthet a pattanások pattanásos bőrpírjainak elhalványulásában az idő múlásával. Ez egyben tisztító és segít a baktériumok, az olajok és az elhalt bőrsejtek eltávolításában a további akne megelőzése érdekében.

Alkalmazzon jégkockákat, hogy csökkentse a pattanások és a duzzanat a pattanások hegek. Csomagolja be a kockákat egy ruhába, és naponta kétszer 5 percig vigye fel a hegekre. Az intenzív hideg csökkenti a véráramlást a területre, és megnyugtatja a hegek vörösségét

Feldolgozatlan mézet alkalmazzon a pattanások hegesedésére vagy az egész arcra, hogy csökkentse a hegek vörösödését és hámlását. Hagyja a mézet 30 percig. A méz megtisztítja a baktériumok pórusait, és eltávolítja az elhalt hámsejteket, beleértve a hámló bőrt. Természetes enzimtartalma segít a szervezet kollagénfolyamatainak javításában.

Kezelje a pattanások hegesedéses vörösségét és hámozását Gotu Kola kenőccsel. Egyszerűen vigye fel a kenőcsöt, és masszírozza be, amíg felszívódik. A Dél-csendes-óceánon, Dél-Afrikában és Délkelet-Ázsiában található Gotu Kola egy vízi növény, amelyről beszámoltak gyógyászati ​​tulajdonságokkal. Növelheti az antioxidáns szintet, amely csökkenti az akne felpuhulását és a bőrpírt, és segít új, kevésbé foltos bőr kifejlődésében.

Vágjon egy levelet az aloe vera növény csomagtartójában. Nyissa ki a levest, és engedje le a sárga latex anyagot. Húzza ki a gélt a levél középpontjából, és alkalmazza a pattanások hegére. Úgy gondolják, hogy az Aloe vera gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a bőrt elnyelik. Azt is jelentették, hogy gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek növelik az új bőrsejtek növekedését.