Hogyan lehet kapni abszolút két héten belül a testmozgás

Az abszolút az egyik legnépszerűbb izomcsoport, ahol a gyakorlatra összpontosítanak. Az emberek gyakran csinálnak mindent, amire ez a terület szépen festhető. Ha két héten belül megpróbálja megjavítani az abszolút és ezt megteszi, akkor ezt szilárd gyakorlati tervvel érheti el. Azt is meg kell jegyezni, hogy étrendjének alacsony zsírtartalmú, nátriumot és cukrot kell tartalmaznia. Ellenkező esetben minden olyan munkát, amelyet a kollégájába helyezett, törölhető.

Feküdj a hátadon, hogy lendületet tegyél. Helyezze kezét a farokcsont alá, hogy stresszt vegyen le a hát alsó részén, és emelje fel kissé a lábát a padlóról. Emeld fel a bal lábadat olyan magasra, amennyit csak tudsz. Engedje vissza, és egyidejűleg emelje fel a jobb lábát. Menj oda-vissza egy ollós módon 15-20 alkalommal.

Használjon egy svájci labdát, hogy hasi húzást végezhessen. Helyezze az alsó sötétjeit a labda tetejére és a kezét a földre. A testnek egyenes vonalban kell lennie ezen a ponton, a keze közvetlenül a vállak alatt. Húzza a térdét a mellkasába a labdát a földön. Érezd az abdominális részt, amikor ezt csinálod. Nyújtsa ki teljesen a lábad, és ismételje meg 15-20 alkalommal.

Tartsd a kezedben egy súlyzót a kanyarokban. Állj lábaddal a váll szélességével szemben. Tartsa a súlyzó a jobb kezében, és tegye bal kezét a fejed mögé. Lassan engedje le a súlyzót a csípőre oldalirányban hajlítva. Jöjjön vissza az ügyességgel. Ismételje meg a 15-20 ismétlést és váltson oldalra.

Gyógyíthat egy orvosi labdát az edzésedbe. Üljön a svájci labdára, és tartsa az orvosi labdát a mellkasod előtt. Forgassa egészen jobbra, majd forgassa egészen balra. Menj oda-vissza 15-20 alkalommal. Ügyeljen arra, hogy az egész mozgás során tartsa egyenesen a háta és a fejét a gyógyszeres labdával.

Adjon hozzá egy kis súlyt a dörzsöléshez. Feküdj a svájci gömbön, az alsó háttal érintkezésbe hozzuk, és a lábad laposan a földön térddel hajolt. Fogja meg a gyógyszer golyóját közvetlenül a teste fölött karjaival teljesen meghosszabbítva. Hajtsa fel a testet azáltal, hogy összehúzza az ab izmokat, és tolja a labdát egyenesen a mennyezet felé. Nyomja le erőszakosan egy másodpercig, majd engedje vissza magát a kiindulási pontra. Csinálj 15-20 ismétlést.

Folytassa a gyógyszerlabdát még egyszer a pulóverek dörzsölésére. Feküdj a hátadon a lábaddal egyenesen és a labdát a mellkasodba. Húzza ki a karját a fejeden, és emelje fel a lábát a padlóról. Húzza a labdát a felsőtestére, miközben egyidejűleg ráncokat készít, és a térdét a mellkasához húzza. Tartsa a labdát egy másodpercig térdre, majd nyújtsa vissza a karját és a lábadat. Csinálj 15-20 ismétlést. Ügyeljen arra, hogy tartsa a sarkát és a labdát a földből, amikor kiterjeszti karját és lábát.

Végezzen kardiót, hogy segítsen elégni valamilyen zsírt, amely az Ön abszorbcióját fedezi. 45-60 percig dolgozzon, és tegyen valamit, amit szeret, például futás, kerékpározás, elliptikus edzés, úszás, evezés vagy lépcsőfokozás.

Tegye össze a gyakorlati rutint. Csináld a kardiót hétfőn, szerdán és pénteken, és tedd az ab gyakorlatokat kedden, csütörtökön és szombaton mindkét héten. Végezzen három-négy készletet minden ab gyakorlatban.