Hogyan lehet lovagolni egy longboard gördeszka

A longboard gördeszkázás ugyanolyan technikákat alkalmaz, mint a szokásos gördeszkázáshoz. Azonban a longboarding hangsúlyt fektet arra, hogy ezeket a mozgásokat nagyon simán és ritmikusan használja, hogy segítsen megőrizni az állandó sebességet és az áramlást a mozgások között, ellentétben a rendszeres gördeszkázáshoz szükséges agresszív mozgásokkal.

Általános lovaglás

Keressen egy lapos, sima felületet, ahol sok hely van, és nincs olyan veszély, mint a mozgó járművek, például a használt parkoló. Helyezze a hosszútábla a földre az irányba mutató irányba. Helyezze az álló lábát (általában bal lábát, ha jobb lábú, vagy fordítva) a tábla közepére, csak a félúton.

Nyomja le az ellenkező lábát, és teljes, sima mozgást céloz meg. Ahogy úgy érzi, hogy a tábla előre haladt, emelje fel a toló lábát a fedélzetre, és tegye a váll szélességét az első lábától. Hajlítsa meg a térdét a stabilitás fenntartása érdekében.

Adjon egy másik nyomást, amikor úgy érzi, hogy a tábla lelassul. A természetes vágy itt az, hogy a lábát lapítsa le a földre, de ne csináld ezt. Ehelyett használja az álló lábát, hogy fenntartsa az egyensúlyt, és mozgassa a nyomó lábát a fedélzetről. Húzza át a felszín felett, és egyetlen mozdulattal simán tolja át. Ezután tegye a nyomógombot a fedélzetre. A fórumon fel kell gyorsítani, de nem agresszív módon.

Forduljon balra, finoman a test felé balra fordítva. Érdemes érezni, hogy a fedélzet egy kicsit balra süllyed, és a táblának meg kell kezdenie. Ha jobbra fordul, hajlítsa a testét a tábla jobb oldalára. A bordák sokkal érzékenyebbek, mint a hagyományos gördeszkák, ezért csak kisebb súlycsökkentésekre van szükség.

Fékezze el a lábát, hogy egyensúlyt tartson a fedélzeten. Távolítsa el a lábát a fedélzetről. Mozgassa a nyomógombot a felszín felett, és lassan engedje le a föld felé. Célja, hogy gyengéden érintkezzen a talajjal, és használja a lábát és a talajt érintő apró érintkezést, hogy lassítsa a fedélzetet. Tartsa magát attól, hogy annyira nyomást gyakoroljon, hogy leszállt a tábláról.