Hogyan lehet megszabadulni a sagging felső láb bőrén

A felsõ lábgerinc kialakulása olyan körülmény, amely számos tényezõ miatt felmerülhet, ám általában az emberek életkorának tekinthetõk. A csontsűrűség és az izomtömeg elvesztése a bőr saggyos vagy zsíros megjelenését eredményezheti. A “Good Housekeeping” szerint, ahogy öregszel, a bőr lassabban megújul és a szerkezet még meg is szünetelhet. Néhány lépést megtehetsz, hogy megszabaduljon a csúnya, lehangoló felső lábaktól.

Végezzen anaerob erő-edzés gyakorlatokat, mert a súlyemelés erő és stabilitás az izmok, csontok és ízületek szerint Bodybuilding.com. A weboldal azt javasolja, hogy összpontosítsanak a hamstring izmairól, hogy csökkentse a sagging felső lábat, mert ezek az izmok gyakran elhanyagoltak. Erő-edző programnak a nagy ismétlésekre és az alacsony súlyokra kell koncentrálnia a tónusizmokat, és növelnie kell az állóképességet. Az áramköri edzés ezt nagy ismétléssel és rövid állások között teszi lehetővé. Az áramkörök végrehajtásához tegyen egy nagy ismétlődést testrészenként, és rövid időre pihenjen a készletek között, vagy egyáltalán ne nyugszik. Erõs edzést kell tennie hetente háromszor.

Vonulj aerob gyakorlatokkal is, amelyek lehetnek futás, kocogás, erőátvitel, aerobik gépek vagy kerékpározás. Ön is kap egy erő-építési munka is, de aerob gyakorlása működik a szív-és érrendszer, és éget zsírt, ami viszont segíteni fogja a hang és a szilárd izmok és a bőr. Célozza legalább 30 perc aerob gyakorlást hetente legalább háromszor.

Alkalmazzon feszesítő hidratáló krémet az éjszakai bőrt. Dr. Hirsch Ranella az Amerikai Dermatológiai Sebészeti Társaságtól aktív hidratáló krémet javasol, amely tartalmaz A-vitamint, C-vitamint és az alfa- vagy béta-hidroxisavakat. A “Good Housekeeping” szerint ezek a krémek az éjszaka legmegfelelőbbek, és a bőr gyorsabb megújulását és szilárdabb megjelenését segítik elő. Több tucat nedvesítőszer a piacon tartalmazza a javasolt összetevőket.