Lehet-e focizni a 20-as években?

A sportolók, mint például David Beckham, olyan fiatal játékosok, akik már a nyolcvanas évek elején vesznek részt, és akiket a 12. csapat születésnapja köré szervezhetnek egy olyan nagyszerű csapat, mint a Manchester United. Tehát, ha 20 éves korában szeretne focizni, akkor valószínűleg nem profi pályafutás, de biztos lehet benne, hogy a szabadidős játékosok még a 30-as és 40-es években is futballozni fognak, és előrelépnek a készségükben. Legfőképpen szórakozni.

Tudod biztosan tanulni a foci a 20-as években. “Természetesen mindez attól függ, hogy milyen szintre szeretne játszani” – mondja Wes Harvey, a volt férfi labdarúgó edzője a Morgan State University-ben Baltimore-ban. “Minél idősebb lesz, annál nehezebb magasabb szinten játszani. Nem mindenki lehet Michael Jordan, “mondta, utalva a kosárlabda szupersztár átállására baseballra, amikor 30 éves volt. “Jordan akart baseballozni, és alacsonyabb szinten tartotta a sajátját. Nem járt sikerrel a Birmingham Baronokon játszani, de képes volt rá, “emlékeztet Harvey.

Ugyanúgy, mint a fiatalabb játékosok számára, akik focizni tudnak az informális pickup játékok, a bajnoki játék és a játékok személyesen és a televízióban történő lejátszása során, a régebbi játékosok ugyanezt a megközelítést követhetik. Ezen kívül a beltéri és a szabadtéri ligák New Yorkból Chicagóba kínálnak olyan tanfolyamokat, amelyek csak 21 év feletti új játékosokra korlátozódnak, hogy a felnőtteknek focizni tudjanak. Ha a 20-as években vagy, és versenyképes szinten akarsz játszani, akkor néhány év ilyen edzést és játékot vehetsz igénybe, hogy megértsd a játékot “, de te megteheted és biztosan játszhatsz és kiválóan játszhatsz egy rekreációs szinten, “Mondja Harvey.

A férfiak képesek lesznek nagyobb léptekkel lépni kreatív játékosokká, mint a 20 éve kezdődő nők. “A játékos medence nagyobb a férfiak számára, és ez előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik” – állítja Harvey. “Találhatsz olyan embereket, akik hajlandók játszani veled. A különbség a nőknél, hiszen kevesebb ilyen van, kevesebb lesz a játék. Azok, akik játszanak, gyerekekkel rendelkeznek, így a nők gyakran érdeklődnek a hivatalos jegyek hivatalos menetrendjeivel, mint az alkalmi pickup játékok. De hivatalos ligákban csak megerősíted, amit már tudsz, míg a pickup játékokban új technikákkal kísérletezel. ”

Tudod tanulni a sportot minden korban játszani, “de versenyképes játék a kérdés,” jegyzi meg Harvey. “A jó dolog a futball számára az, hogy bizonyos feladatokat még a legmagasabb szinten is elvégezhet, ha jó formában van.” Például egy edző a 20-as években egy jó sportolót képes edzeni, mint egy futó vagy maraton, hogyan kell játszani a szárnyvédő És állítsa le az ellenfelet. “Képzelhetnéd őket arra, hogy ilyen egyszerű dolgokat tegyenek” – jegyzi meg -, de ha az átfedő futásokról, a négyzetes golyókról, a kereszteződésekről és a visszavonulásról beszélünk, akkor nehezebb lenne. ”

szempontok

Megközelítés

Szakértői Insight

korlátozások